Wij halen het beste in je telefoon of tablet naar boven, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw device. Bij ons geldt: “Zolang wij bereikbaar zijn, dan ben jij dat ook.” En dan voornamelijk in slechte tijden. Wij helpen je als het scherm van je toestel gebarsten is, wanneer je accu snel leeg gaat en alle andere denkbare defecten. Snel een afspraak inplannen.

Unieke reparatieservices

Wij repareren doorgaans elk toestel binnen 30 minuten. Redden we dit niet? Dan geven we jou dit vroegtijdig aan.

Ben je langere tijd niet bereikbaar omdat het toestel een grote reparatie moet ondergaan, dan krijg je van ons altijd een leen toestel aangeboden.


Sceptisch over onze kwaliteit? Wij niet. Daarom geven we standaard 12 maanden garantie.*
Meld je een reparatie bij ons aan? Dan kan je hierop wachten in onze winkel, of een half uurtje later terug kopen om het toestel op te halen. Wij zullen je op de hoogte houden over de status van de reparatie.


Moet je overdag werken en heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Wij zijn dagelijks tot 21:00 geopend (van 19:00 tot 21:00 op afspraak, spoed mogelijk).


Geen zin om naar de stad te gaan, te betalen voor je parkeerticket en minimaal een uur weg te zijn? Dat hoeft bij ons niet. Wij beschikken over gratis parkeerplekken voor de deur.

Ben je een zakelijke klant en en werk je met zakelijke telefoons en tablets? Dan kunnen wij je ontzorgen in de onderhoud, reparatie, eventuele storingen en andere situaties. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van reclamemateriaal (denk aan flyers, visitekaartjes, posters, stickers, spandoeken, etc. Meer informatie over de voordelen van een zakelijke samenwerking met Techstate 

Hoe het gaat

We beschikken inmiddels over meer dan 5 jaar ervaring en in de tussentijd hebben we al erg veel mensen kunnen helpen. Onze winkel is gevestigd aan de Silvoldseweg, een de hoofdweg tussen Terborg en Silvolde. Klanten kunnen tijdens onze openingstijden zonder afspraak binnen komen om een telefoon of tablet ter reparatie aan te bieden of om een refurbished iPhone, of een accessoire aan te schaffen. In veel gevallen kunnen wij je toestel dezelfde dag, binnen het halve uur repareren. Onverhoopt kan er toch het een en ander gebeuren waardoor een reparatie uit kan lopen. Mocht dat niet wenselijk zijn, dan kan je ons bellen zodat we een plek voor je kunnen reserveren.

Waar willen we naar toe?

We streven er naar om de beste reparatiewinkel van de regio te worden, om daarna als franchise concept op landelijk niveau verder te gaan.

Bezoekadres

Naam: Techstate
Adres: Silvoldseweg 67, 7061DM Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 260 444

We beschikken over voldoende parkeerplekken waar je je auto gratis kunt parkeren. De makkelijkste optie is om de parkeerplaatsen direct langs de weg te gebruiken.