Leestijd: 5 minuten

Inhoudsopgave

Nummer 1: Fantastical 3 ‘de beste agenda app anno 2020’
Nummer 2: Google Agenda online agenda app (voor Android en iOS)
Nummer 3: Week Calendar de meest flexibele online agenda app

Een agenda is voor iedereen, die graag wat van zijn of haar dag wil maken, een must. Het zorgt voor een duidelijk overzicht zodat jij je drukke, of flexibele planning overzichtelijk hebt. Het vergeten van afspraken behoort  na het lezen van deze blog tot het verleden. We geven jou een top 3 handigste agenda apps anno 2020. Een aantal voordelen waarvan jij zal genieten zodra je gebruik gaat maken van een agenda: je creëert rust in je hoofd omdat je de plannen opschrijft en dus niet hoeft te onthouden, je maakt voor jezelf overzichtelijk wat je taken/afspraken zijn en daarnaast krijg je de mogelijkheid om meer van je vrije tijd te genieten. 

Afbeelding: Top-3-agenda-apps.png Alt-tekst: top 3 beste agenda apps

Nummer 1: Fantastical 3 ‘de beste agenda app anno 2020’

fantastical-3-mac-icon-100835076-large

Fantastical is, de naam zegt het al, een fantastische app. Ik heb een aantal weken geleden nog een
online seminar gevolgd van een bekende ondernemer, hij gaf aan dat Fantastical de beste agenda app was van 2020. Daar ben ik het helemaal mee eens! De app synchroniseert moeiteloos met de standaard agenda’s van iOS en Android, en publiceert ook je herinneringen (iOS) in het overzicht. 

Fantastical 3 kan twee weken gratis gebruikt worden, na deze twee weken heb je de keuze om door te gaan voor $3,99 per maand of $39.99 per jaar. Niet duur als je het mij vraagt! Die €35,- ($39.99 omgerekend naar euro) is gauw terugverdiend door de rust die deze app in je drukke planning creëert.  

De app ondersteund ook ‘family agenda’. Wat betekent dat je een gedeelde agenda kan maken met je gezin, erg handig om erachter te komen met hoeveel mensen je rekening moet houden wat betreft het avond eten. Ben jij al bekend met Fantastic 3? Zo ja, vind jij dit ook de beste agenda app? Laat onderaan de blog je mening achter. Alvast een kijkje nemen hoe Fantastical werkt? Download Fantastical 3 hier voor iOS.

Nummer 2: Google Agenda online agenda app (voor Android en iOS)

google-calendar

Google Agenda is een gratis service van Google en is vooral interessant voor mensen die al gebruik maken van Google Calendar of een agenda beheren via Gmail, iCloud, of Exchange. De hierboven vermelde apps synchroniseren namelijk met de Google Agenda zodat je al je online agenda’s beheert in één app. 

De app heeft drie verschillende weergaven waar je uit kunt kiezen, namelijk: een dag-, week- en een maandweergave. Afspraken toevoegen is erg laagdrempelig, je klikt op het ‘plusje’ om een afspraak aan te maken, je geeft de afspraak een naam en een tijd en voilá. Wil jij deze app uit proberen? Download hier Google Agenda voor iOS. Heb je een toestel met Android? Download hier Google Agenda voor Android. 

Nummer 3: Week Calendar de meest flexibele agenda

mobile

Week Calendar wordt gezien als de meest flexibele agenda omdat deze online agenda app veel meer
opties biedt dan alternatieve agenda apps. Je kunt bijvoorbeeld kleurenfilters of icoontjes instellen zodra
er een bepaald (vooraf ingesteld) woord terug komt in een afspraak.
Het woord dient dus als een soort ‘tag’ voor het kleurfilter/icoon. Dit is vooral gemakkelijk voor mensen die veel afspraken hebben waarvan de omschrijvingen op elkaar lijken om ze zo uit elkaar te houden. Deze hoort ook zeker tussen ‘de beste agenda apps’ als je
het mij vraagt! Even testen? Download hier de Week Calendar voor iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *