Logo-techstate-1000x300-wit.png

We zijn vandaag vanaf 10:00 geopend

We zijn vandaag vanaf 10:00 geopend

zaterdag 13 mei zijn we gesloten.

Zakelijk

Als bedrijfseigenaar wilt u zich natuurlijk zo min mogelijk bezig houden met zaken waar u niet van groeit. Daar hoort het constant regelen van onderhoud en reparatie voor zakelijke toestellen ook bij.

zakelijk bereikbaar
foto van het pand

Met een fysieke locatie in Terborg, een landelijke opstuurservice en meer dan 5 jaar ervaring bent u verzekerd van een snelle en goede reparatie.

Voordelen

Techstate voert reparaties en onderhoudsbeurten uit, maar we  voorzien ondernemingen ook van zakelijke toestellen (zowel Refurbished als nieuw). Daarnaast leveren we ook een breed assortiment aan accessoires.

kom bij ons langs in de winkel, laat ons op locatie komen, laat het gratis ophalen of stuur het gratis op. In alle gevallen dezelfde dag gerepareerd en in de meeste gevallen al binnen 30 minuten.

Telefoons en tablets zijn bij ons in de juiste handen. Wij monteren enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit en de reparaties worden uitgevoerd door opgeleidde technici.
U krijgt een vertegenwoordiger toegewezen die u via WhatsApp, telefonisch of via de mail kunt contacteren met al uw technische vragen.
U ontvangt maandelijks één factuur zodat alles overzichtelijk is en het gelijk doorgestuurd of ingeboekt kan worden.

Het regelen van reparaties voor zakelijke toestellen kan veel tijd en werk met zich meebrengen. Denk aan de contactmomenten voor een aanvraag, een systeem om alle reparaties te registreren, het langsbrengen en ophalen van toestellen, etc.

Contact opnemen met Techstate

Klik hieronder een optie aan.

Telefoon

Direct antwoord

WhatsApp

Binnen 10 minuten antwoord

Mail

Binnen 3 uur antwoord

WhatsApp

Binnen 10 minuten antwoord

Telefoon

Direct antwoord

Mail

Binnen 3 uur antwoord

Of vul onderstaand aanmeldformulier in

Aanmeldformulier

Zakelijk aanmeldformulier

Navigatie starten