30 minuten service
No cure? No Pay
Geen back-up of codes nodig
Standaard 12 mnd. garantie
techstate logo header

Over ons

Hoe het begon, hoe het gaat & ons toekomstperspectief

contactpagina afbeelding
Eigenaar en allround medewerker

Over mij

Ik ben Ruben, 23 jaar en al vanaf 2016 bezig met ondernemen. Tot op heden verveelt dat niet. Het is fijn om mensen te helpen bereikbaar te blijven, zodat ze weer verder kunnen met hun dag. 

Ik hoop je snel persoonlijk te spreken in de winkel!

2018

Leuk dat je meer wilt weten over Techstate. Techstate is in 2018 opgericht en toen repareerde ik iPhones op kleine schaal op mijn slaapkamer, toen heette het ‘bedrijf’ nog iPReparatie. Destijds repareerde ik uitsluitend voor bekenden en was het vooral nog een leerproces. Parttime was voor mij een fijne optie in verband met een studie. Zo kon ik mijn eigen uren inplannen.

0
Aantal mensen blij gemaakt
0
Aantal reparaties uitgevoerd
0 +
★★★★★ Reviews

2019

Na de middelbare school wilde ik het toch wat serieuzer aan gaan pakken maar wilde de kosten ook laag houden omdat er nog een vervolg opleiding op de planning stond en nog niet echt een klantenbestand had opgebouwd. Toen is het tuinhuisje van mijn ouders omgebouwd tot kantoor. Hier heb ik ongeveer 1 jaar (tot eind 2019) gerepareerd.

Silvoldseweg 56
0 +
Aantal mensen blij gemaakt
0 +
Aantal reparaties uitgevoerd
25 +
★★★★★ Reviews

2020 tot 2021

Eind 2020 was mijn klantenbestand zodanig gegroeid dat het tijd was voor een huurpand. Bij De Keizer van Terborg  was de bovenverdieping nog vrij en deze ruimte mocht ik van Onno huren want hij deed hier eigenlijk niets mee. Na een grote verbouwing, die ik voornamelijk zelf heb gedaan, begon ik daar in januari 2021. Hierbij lag de focus op reparatie diensten. Langzamerhand breidden de reparatiediensten zich uit tot dat elk merk en model bij Techstate gerepareerd kon worden. 

Het assortiment assortiment werd ook uitgebreid met  accessoires en Refurbished iPhones, Samsung en OnePlus toestellen. Terugkijkend op deze periode heb ik aan de Silvoldseweg 67 met veel plezier meer dan 1000 klanten mogen ontvangen. Bedankt voor jullie vertrouwen! 🙂

Silvoldseweg 67
0 +
Aantal mensen blij gemaakt
0 +
Aantal reparaties uitgevoerd
50 +
★★★★★ Reviews

2021 tot heden

Na 1,5 jaar: op 1 juni 2022, kwam er in het centrum van Terborg een mooie locatie vrij. Deze locatie is gevestigd aan de Gasthuisstraat 4 in Terborg (tegenover de kerk & naast de Boni). Doordat deze locatie groter, centraler en toegankelijker is, was de keuze vrij snel gemaakt en is Techstate per 1 juni 2022 verhuist naar het centrum. 

Tot op heden zit Techstate aan de Gasthuisstraat 4 in Terborg. Hierbij nodig ik je uit om eens langs te komen, ik kan je vast wel ergens mee helpen. 

Techstate gaat verhuizen (homepagina website)2
0 +
Aantal mensen blij gemaakt
0 +
Aantal reparaties uitgevoerd
150 +
★★★★★ Reviews

Waar kunnen we jou mee helpen?

Reparaties

Reparatie service

Refurbished telefoons

Refurbished

Accessoires

Accessoires