Logo-techstate-1000x300-wit.png

We zijn vandaag vanaf 10:00 geopend

We zijn vandaag vanaf 10:00 geopend

Let op: momenteel zijn we gesloten t/m 28 augustus i.v.m. vakantie.

Over ons

Techstate is een reparatiewinkel in Terborg waar je terecht kunt met problemen van je telefoon of tablet. We zijn probleemoplossend ingesteld en kunnen in 99% van de gevallen jouw toestel repareren. We leveren ook telefoon en tablet accessoires en Refurbished telefoons. 

contactpagina afbeelding
Eigenaar en allround medewerker

Over mij

Leuk dat je meer over Techstate wilt weten. Ik ben Ruben, 23 jaar en ik ben de eigenaar.

Ik zet me in om jou te voorzien van een winkel waar je terecht kunt met al je telefoon en tablet problemen. 

Kwalitatief goed werk leveren vind ik van belang. Door alleen te werken met hoogwaardige onderdelen kan de prijs van een reparatie verschillen vergeleken met de prijs van de concurrent, maar uiteindelijk ben je met goede onderdelen beter uit. Goedkoop is duurkoop in de telecom markt.

2018

Het repareren begon op een slaapkamer, als beginnende hobby. Voornamelijk werden er iPhones gerepareerd voor familieleden, vrienden en kennissen. In deze fase was het vooral leren door ervaring op te doen.

0
Mensen blij gemaakt
0 +
5★ Reviews

2019

Na de middelbare school werd het wat serieuzer en is het tuinhuis bij ons omgebouwd tot kantoor. In combinatie met een studie was dit een goede uitkomst en konden reparaties ‘s avonds op afspraak uitgevoerd worden. 

Silvoldseweg 56
0 +
Mensen blij gemaakt
25 +
5★ Reviews

2020 tot 2021

In 2020 heb ik de keuze gemaakt om een pand te gaan huren: de bovenverdieping bij de Keizer van Terborg moest het worden. Na een verbouwing heb ik hier ongeveer 1,5 jaar gerepareerd. Hier zijn de reparatiediensten uitgebreid van alleen iPhones naar telefoons en tablets van alle merken, ongeacht het defect. Daarnaast kwamen er ook Refurbished telefoons in het assortiment. 

Silvoldseweg 67
0 +
Mensen blij gemaakt
50 +
5★ Reviews

2021 tot heden

Na 1,5 jaar kwam er in het centrum van Terborg een mooie locatie vrij. Deze locatie is gevestigd aan de Gasthuisstraat 4 in Terborg (tegenover de kerk & naast de Boni). Doordat deze locatie groter, centraler en toegankelijker is, was de keuze vrij snel gemaakt en is Techstate per 1 juni 2022 verhuisd naar het centrum. 

Tot op heden zit Techstate aan de Gasthuisstraat 4 in Terborg. Hierbij nodig ik je uit om eens langs te komen, ik kan je vast wel ergens mee helpen. 

Buitenkant techstate 2
0 +
Mensen blij gemaakt
0 +
Reparaties uitgevoerd
150 +
5★ Reviews

Waar kunnen we jou mee helpen?

Reparaties

Reparatie service

Navigatie starten