Logo-techstate-1000x300-wit.png

We zijn vandaag vanaf 10:00 geopend

We zijn vandaag vanaf 10:00 geopend

zaterdag 13 mei zijn we gesloten.

logo-mobile

Onbeperkt internetten en bellen met Budget Mobiel

Ook klaar met de extra kosten die je maandelijks krijgt van jouw provider omdat je boven je bundel bent gekomen? Daar heb je met dit abonnement geen last van. Je betaalt maandelijks 20 euro en je kunt zorgeloos internetten en bellen, zoveel als je wilt.*

Tijdelijke aanbieding

  • 6 maanden korting of een cadeau tot € 100,- óf korting op de aankoop van een telefoon bij OPPO
  • Via kwaliteitsnetwerk van KPN
  • Profiteer van combikorting

I.c.m. een 2-jarig Budget Mobiel abonnement

Banner2 onbeperkt 10eu

Meer informatie

Zo veel mogelijk GB’s, belminuten en sms’jes voor een zo laag mogelijke prijs? Kies voor een Sim Only abonnement van Budget Mobiel. En dat via het KPN-netwerk. Betrouwbaar en stabiel. En we houden het graag eenvoudig; keuze uit twee abonnementen. Onbeperkt bellen, sms’en en GB’s gebruiken kan al voor € 20,- per maand met Budget Mobiel Onbeperkt. En dat met een maximale downloadsnelheid van 5,0 Mbps en uploadsnelheid van 1,0 Mbps. Kun je het met minder GB’s af? Maar wil je wel onbeperkt bellen en sms’en? Ook geen probleem. Kies dan voor Budget Mobiel Basis, ons abonnement met 7 GB internet van € 15,- per maand. Met dezelfde up- en downloadsnelheid als bij Budget Mobiel Onbeperkt.

Voor beide abonnementen geldt: geldig in Nederland én andere EU-landen. Daarnaast heb je de keuze uit een 1- en 2-jarig abonnement én een maandelijksopzegbare variant. Kies je voor onze 1- of 2-jarige variant? Dan profiteer je van extra voordeel. En combineer je Budget Mobiel met één van onze andere producten van Budget Thuis (Energie of Alles-in-1)? Dan krijg je per Sim Only abonnement van Budget Mobiel nog eens € 2,50 korting op je Budget Mobiel factuur.

 

Van nummerbehoud tot internetten in het buitenland

Bij Budget Mobiel houden we het graag eenvoudig met onze twee abonnementen: Budget Mobiel Onbeperkt en Budget Mobiel Basis. Bellen en sms’en zoveel als jij wil. En daarnaast natuurlijk de optie voor onbeperkt data of een 7 GB bundel. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Bang om je telefoonnummer te verliezen bij een overstap? Geen zorgen. Laat ons bij je aanmelding weten dat je nummerbehoud wilt. Wij regelen de rest. Daar heb je dus geen omkijken naar. Je Budget Mobiel Sim Only abonnement gebruiken in het buitenland? Ook geen probleem. We hebben voor je op een rijtje gezet wat daar voor nodig is.

Nummerbehoud

NUMMERBEHOUD

Je mobiele nummer blijft van jou

Kies tijdens het bestellen voor nummerbehoud. Daarna ontvang je een sms om je aanvraag te bevestigen. Wij regelen de rest!

Zo blijf je altijd bereikbaar én heb je geen dubbele kosten.

bellen_buiten_de_EU

Dekking in het buitenland

In binnen- en buitenland

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel, bijvoorbeeld als het gaat om gebruik in het buitenland. Lees hier alles over hoe het zit met je GB’s, sms’jes en minuten in het buitenland.

Bellen en sms’en vanuit Nederland

Zit je gewoon in Nederland, maar wil je bellen of sms’en naar buitenlandse telefoonnummers? Geen probleem natuurlijk. Je krijgt van ons 100 gratis minuten of sms’jes per maand om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of sms’en. Niet verkeerd, toch? Bekijk bij buitenlandvoordelen om welke landen dit gaat. Zijn deze sms’jes of minuten op óf bel of sms je naar andere landen (dan die 45)? Dan heb je Extra Tegoed nodig. Dan zijn er namelijk extra kosten aan verbonden. Wel tegen onze blijvend lage buitenlandtarieven natuurlijk. Extra Tegoed is ook nodig voor het bellen of sms’en naar Nederlandse 0900- of andere servicenummers.

Bellen en sms’en vanuit de EU

Natuurlijk in Nederland, maar ook in andere EU-landen maak je gewoon gebruik van je Sim Only abonnement van Budget Mobiel. In andere EU-landen dan Nederland gelden wel wat extra voorwaarden voor het gebruik van je simkaart. Weten welke? Lees alles over het gebruik van Budget Mobiel binnen de EU in onze fair use policy.

Welke landen er bij Budget Mobiel onder het ‘binnen de EU’-beleid horen? Goede vraag. We hebben ze op een rijtje gezet.

Bellen en sms’en buiten de EU

Ben je buiten de EU? Dan is het niet mogelijk om te internetten, sms’en of bellen vanuit je Sim Only abonnement. In dat geval kun je Extra Tegoed aanschaffen.

Voor elk land gelden andere tarieven. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Navigatie starten