Logo Techstate

Je telefoon binnen 30 minuten gerepareerd

Bekijk hier de reparatieprijs voor jouw apparaat, boek daarna direct een reparatie afspraak in of vraag een offerte op voor je verzekering.

Razendsnel gerepareerd
Beoordeeld met een 9,9
Binnen 30 minuten gerepareerd*
Transparant en duidelijk
100% tevredenheidsgarantie
Gratis & snel parkeren
Standaard 6 maanden garantie


Jouw telefoon of tablet

Is zo gefixt.

Banner reparatie pagina mobiel

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Wij kunnen elke telefoon of tablet repareren, (ongeacht het probleem) zodat het toestel nog een ronde meekan. Dit scheelt in je portemonnee omdat je geen nieuwe hoeft te kopen, maar verminderd ook de (groeiende) e-waste. 

Veelvoorkomende problemen als een snel leeglopende accu, een barst in het scherm of elders, zijn voor ons geen probleem. Binnen 30 minuten ben je vaak weer onderweg.

Refurbished en accessoires wit

We kunnen je ook voorzien van accessoires of een refurbished toestel

Accessoires

Ze beschermen je toestel, waardoor je telefoon of tablet mooier & meer waard blijfft. Daarnaast hebben we ook autohouders, powerbanks en veel meer handige gemaksvoorwerpen. 

 

Refurbished

Deze toestellen verschillen nauwelijks van nieuw, maar veel met de nieuwprijs, waardoor het erg aantrekkelijk is! Ook niet verkeerd: je bespaard gemiddeld 180 gram e-waste. Vraag het assortiment op of kom langs. Binnenkort is ons aanbod ook te zien op de website.

Refurbished en accessoires wit

We kunnen je ook voorzien van accessoires of een refurbished toestel

Accessoires

Ze beschermen je toestel, waardoor je telefoon of tablet mooier & meer waard blijfft. Daarnaast hebben we ook autohouders, powerbanks en veel meer handige gemaksvoorwerpen. 

 

Refurbished

Deze toestellen verschillen nauwelijks van nieuw, maar veel met de nieuwprijs, waardoor het erg aantrekkelijk is! Ook niet verkeerd: je bespaard gemiddeld 180 gram e-waste. Vraag het assortiment op of kom langs. Binnenkort is ons aanbod ook te zien op de website.

Jouw telefoon of tablet

Is zo gefixt.

Banner reparatie pagina mobiel

Garantie

Wij hanteren een standaard garantie termijn van 6 maanden. je hebt dus 6 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel.

Let op: de garantie vervalt bij schade als gevolg van onvoorzichtig gebruik.

Wij garanderen dat de onderdelen die wij plaatsen van hoge kwaliteit zijn, daarom geven we dus  garantie op de onderdelen. Mocht het binnen 6 maanden (deels) stoppen met werken, dan voeren we de reparatie kosteloos opnieuw uit. Daarna verlengen we de reparatieduur weer met 6 maanden.

Garantie bij scherm reparaties

Is jouw scherm door ons vervangen? Dan heb je garantie op de volgende ‘mankementen’

  • strepen (niet door val- of stootschade)
  • touchscreen problemen (indien het scherm barst vrij is en geen diepe krassen heeft).

Garantie bij batterij reparaties

Is jouw batterij door ons vervangen? Dan heb je garantie op de volgende ‘mankementen’

  • Verdikking van de batterij.
  • Het aantoonbaar snel dalen van de batterij capaciteit (bij iPhones).

Garantie bij overige reparaties

Bij reparaties aan laadpoorten,  microfoons, etc. hanteren we de regel: als het binnen de garantie termijn weer stopt met werken, plaatsen we vrijblijvend een nieuwe en verlengen we de garantieduur.

Heb je een defect en heb je nog garantie? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de contactpagina.

Het kan voorkomen dat je net (of ruim) buiten de garantietermijn een probleem krijgt met het onderdeel die we hebben vervangen. Je kunt ons hier altijd contacteren, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Dat kan via de contactpagina.

Ja. De fabrieksgarantie blijft uitsluitend van toepassing als je de telefoon ter reparatie aanbiedt bij de fabrikant, bijvoorbeeld bij Samsung of bij Apple. Er zijn reparatiewinkels die Apple Authorized zijn waar je ook terecht kunt en je Apple garantie behoudt, wij zijn dit (bewust) niet. 

Wij kijken altijd eerst of het toestel nog fabrieksgarantie heeft en doen een inschatting van het defect. Als toch blijkt dat het interessant is om hem voor garantie op te sturen, geven we dit eerlijk aan en kunnen we je eventueel een leentoestel meegeven.

Vaak gestelde vragen

Kom je op afspraak langs in de winkel, dan is je telefoon binnen 30 minuten gerepareerd. Een tablet reparatie duurt ongeveer 1 dag inclusief uitharden. 

Kom je zonder afspraak langs in de winkel, dan kan het zijn dat de reparatie langer duurt dan 30 minuten, maar een telefoon reparatie duurt vaak niet langer dan een uur.

Maak je gebruik van de opstuurservice? Dan wordt je telefoon na ontvangst binnen 24 uur terug gestuurd. Je telefoon is dus vaak binnen 3 werkdagen terug.

Wij werken ook zonder afspraak. Je kunt dus ook zonder afspraak binnen komen. Wil je er zeker van zijn dat je direct geholpen wordt? Maak dan een afspraak.

Techstate is gevestigd aan de Gasthuisstraat 4, 7061CC in het centrum van Terborg.

Herkenningspunten:
– Tegenover de Oude St. Georgiuskerk
– Naast de Boni (voorheen de Coop)

Route via Google Maps (Android & iOS)

Route via Kaarten (iOS)

Ja, je kunt bij ons gratis voor de winkel parkeren. Of je parkeert de auto op de parkeerplaats van de Boni (voorheen Coop).

Voor een reparatie ben je bij Techstate dus zo klaar.  

Door de week
Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 21:00
Woensdag: 10:00-  18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00

In het weekend
Op zaterdag van 10:00 – 17:00

Een afspraak maken voor ‘s avonds

Telefonisch contact opnemen

Nee. Je kunt langskomen voor een gratis diagnose. Kunnen wij het toestel naderhand niet repareren? Dan betaal je niets.

In de meeste gevallen (90%) plaatsen wij originele onderdelen. In het geval van de overige 10% kiest de klant onze ‘budget kwaliteit’ en plaatsen we imitatie. Let op, dit is wel de hoogst mogelijke imitatie kwaliteit die er te vinden is en hier geven wij natuurlijk ook 6 maanden garantie op. 

Imitatie kwaliteit is enkel beschikbaar voor iPhone telefoons. 

Voor alle andere merken plaatsen we uitsluitend originele kwaliteit, de imitatiemarkt voor andere merken is namelijk slecht, daar staan we niet achter.

Techstate hanteert twee scherm kwaliteiten om jou de keuze te geven. We hanteren een budget en een premium kwaliteit. Zowel bij budget als bij premium krijg je standaard 6 maanden garantie, wij staan 100% achter onze kwaliteiten.

PS: de budgetkwaliteit is enkel beschikbaar voor iPhones. Bij Samsung, Huawei en andere Android merken monteren wij altijd originele kwaliteit (original service parts).

Budget kwaliteit

De budget kwaliteit is een scherm waarbij alle onderdelen van dit scherm afkomstig zijn van een derde partij. Het verschil? De kleurkwaliteit kan wat afwijken van het origineel. En de touchscreen kan wat anders aanvoelen dan de premium kwaliteit.

Premium kwaliteit

De premium kwaliteit is een scherm met OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen. Dit zijn onderdelen die afkomstig zijn uit dezelfde fabriek als het merk van de telefoon.

In de meeste gevallen vergoed jouw verzekering de reparatie aan je telefoon of tablet. 

Inboedelverzekering: is je telefoon of tablet binnenshuis beschadigd geraakt? Dan is dit vaak te verhalen op de inboedelverzekering. Houdt hier wel rekening met een eigen risico, deze is per verzekering anders.

Reisverzekering: is je telefoon of tablet tijdens een reis beschadigd geraakt? Dan is dit vaak te verhalen op de reisverzekering. Houdt hier wel rekening met een eigen risico, deze is per verzekering anders.

Hoe werkt het? 

Vraag in beide gevallen een offerte (prijsopgave) bij ons aan. Deze kan je na ontvangst  doorsturen naar jouw verzekeringsmaatschappij zodat zij hier goedkeuring voor kunnen geven. Na de goedkeuring krijg je het bedrag op je rekening gestort. Tot slot stuur je de door ons opgemaakte factuur (na de reparatie) door naar de verzekering en is het afgerond.

Opstuurservice

Om naast de mensen in de Achterhoek ook mensen buiten deze straal te helpen  heeft Techstate een opstuurservice. Via deze service kan je je telefoon of tablet gratis verzekerd opsturen en sturen we je toestel binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd, goed verpakt en verzekerd terug.  Neem contact met ons op om hiervan gebruik te maken.

Zakelijke reparaties

Bij Techstate ben je als bedrijf aan het juiste adres voor onderhoud, reparatie en vervanging van zakelijke telefoons en tablets. Wij kunnen al je wensen vervullen en we denken graag met je mee.

Contact

Is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact op. Wij geven de voorkeur aan WhatsApp of een telefoontje.